Sunday, September 25, 2011

Sunday


Hari Ahad memang hari berada di rumah.
Biasalah rutin ke pasar borong. Hari ni hujan pulak. Nasib renyai-renyai je. Bolehlah main aci redah je. Aku suka memandu sambil layan lagu. Tu kekadang tak perasan bawak slow. Hahaha! Lagi-lagi kalau drive sorang2. Heaven je rasa. Tapi tengok hala tuju dan keadaanlah. Kalau nak pergi opis dan dah lambat, takkanla nak melayan jiwang lagi dalam kereta. Silap-silap kena layan memo pulak sebab lambat. Dah settle pergi pasar, tibalah masa mencuci kereta yang dah tak ada rupa dah. Pakai sekali-sekala je tapi kotor gila. Yang pakai orang lain. Biasalah kalau bukan harta benda sendiri mana nak jaga. Main lanyak je. Aku yang sakit hati tengok kereta dah macam stor. Dahla warna putih. Makan hati betul tengok kereta macam ni. Penat tak penat aku sental jugak. Walaupun tak bersih seratus peratus tapi sekurang-kurangnya cerahlah sikit mata ni memandang. Eh, apasal no plat kereta aku tak cukup satu ni??? Bila masa pulaklah tercicir ni oiiii!!!


1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini