Saturday, September 10, 2011

Home Alone

3 hari ni parent tak ada pergi kursus. Jadi aku tinggal dengan adik-adik aku je sekarang ni. Malam tadi pertama kali lepak dengan Kak Rose. Baru ada peluang nak melawat rumah ye. Sampai terlelap depan tv. Hahaha. Bawak perangai kat umah sendiri gi rumah orang. Buat malu je haha. Terasa macam zaman kat U pulak. Macam lepak kat kolej. Rindu kawan-kawan masa belajar dulu. Harap-harap semuanya bahagia menjalani kehidupan. Dah lama tak melepak dan borak-borak. Yela, masing-masing dah sibuk dengan rutin. Aku je yang gamble lagi. I love my life ! Walaupun kelihatannya macam sedih je tapi aku ok je. Apa pun akak, thanks for the hospitality.

Well, dah terbangun pagi ni… nak cari breakfast pun malas. Adik-adik masih lena lagi. Tu sah-sah tghari baru bangun. Tak payah nak membazir la buat sarapan. Biar diorang pepandai cari makan sendiri. Freezer pun dah tak ada stok. Adoi. Tu la dia selalu mak yang buat semua. Hamek!

Ermmm…baru terbaca mesej LF ni. Kesian, asyik pening je adik aku ni. Risau jugaklah aku. Harap-harap cepat sembuh ye. Ya Allah…aku mohon dikurniakan kesihatan yang baik buat ibu bapa, ahli keluarga dan sahabat handai juga diri sendiri.

Tuhan,maafkan diri ini.

Mohon jaga dia ya.

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini