Monday, September 26, 2011

Counting days (2)


Assalammualaikum ! Morning ! Ohaiyou !
Wah, pagi-pagi lagi dah memecah kesunyian di blog. Kejap lagi nak pergi keja dah. Apa nak buat ek? Oh,kemaskini senarai pelajar dulu lepas tu baru boleh mula kemaskini fail pulak. Settle semua tu baru la boleh kemas meja aku ni. Buang mana yang patut, ambik mana yang patut dan tinggalkan apa yang patut-patut jugak. Agak-agak sapa la yang dok tempat aku ni.

Dah sampai opis. Rasa lesu la pulak. Kepala tetiba pening. Tak sukanya rasa. Dia senyap je malam tadi. Dia tengah sedih kot. Harap-harap bukan akulah punca. Aku mesej tapi biasalah tak sampai. Huhu. Sedey je tunggu. Asal terbangun je tengok hp. Hahaah! Tak senonoh. Tu la kalau dah biasa jadi rutin.

Hari ni nak happykan diri.

Service with a smile !

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini