Tuesday, August 23, 2011

Ramadhan 22

Isnin, 22 Ogos 2011.


Hidup macam biasa.Terima kasih Tuhan kerana mengembalikan kurnia kesihatan yang telah 'ditarik' buat sementara waktu untuk sehari dua ini. Mujurlah demam tak lama.Walau serpihannya masih ada.


Surat lantikan semuanya telah aku cetak dan dihantar ke bilik BIG BOSS untuk ditandatangani. Selesai tugas pertama, tugas kedua menyusul.Kenapalah diorang ni tak menunaikan janji. Kata nak balas e-mail. Dah berjanggut tunggu.Nasib tak tumbuh betul-betul. Malas betul bila kena call orang ni. Nak tak nak, esok aku kena jugaklah 'confirm' kan status tempahan bilik kuliah tu.


Hari ni dapat cookies hasil air tangan Dr. Dahlia.Thanks a lot Dr! Masa berbuka nanti bolehlah rasa. Mesti sedap ni.*wink wink*

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini