Thursday, December 21, 2006

Bengang

Salam sejahtera buat semua.Seperti biasa aku menyambung semula tugas mengira statistik yang aku sangka sudah selesai.Rupanya ada banyak lagi !!!! Terpaksalah aku buat cepat-cepat.Ni pun aku nak rest sekejap sebelum sambung.Naik berpinar biji mata aku nak cek data.Nak sambung cerita pun dah takde mood mengenangkan statistik.Aku harap idea2 yang sempat bertandang kat minda aku sebelum ni akan kembali semula.

Sebenarnya hati aku ni tengah dalam dilema.Dalam rasa sakit hati, aku cuba untuk berlagak rasional.Tak baik terburu-buru membuta tuli.Kenapalah dia tak balas walau satu mesej aku?Susah sangat ke?Aku rasa sms tak adalah semahal mana.Aku ni tak ada harga langsung ke kat hati dia?Semuanya bercampur aduk.Kalau dah jemu just say it out to me.Don't keep me awaiting like statue.Astaghfirullah...apa yang aku dah buat ni...aku betul2 sedih.Aku sendiri dah tak kuasa nak berfikir.Kita redha sajalah.Betul kan?

Mungkin ada yang kata aku ni mengada-ngada,manja sangat..entahlah..Semua orang ada pendapat masing-masing.Walaupun aku belum pernah dengar lagi orang cakap camtu (harap2 xdela).Cuma aku mmg pantang kalau mesej tak berbalas.Heheheh..

4 comments:

fawz said...

huh!! ..nasib baik den ado balas.... huhu..tp..kalo x balas tu..hihi..paham2 le...



(tringat kredit spuloh hengget x byor lagik..)

Arlina said...

Hahahah!! Kalau dia tak balas je gua cam angin ckt.lu xpe,pasal lu online pun ngan gua.Ahaks!Wei,kan gua dah kata takyah bayar lu ni.Rezeki jangan ditolak.

Sweet Gurl said...

betuilah apa yg ko rasa tu nash, bkn ngengada. Laki skang ni susah nak tafsir..apa2pon ko jgn simpan ..lepas jerk..komunikasi 2 hala tu penting. Kalau still camtu jgk...ko jerk yg buat keputusan.Tu fawz kan ada...ehheheheh

Arlina said...

eh,sweet girl.hahahah..entahla,agaknya aku yg terlalu ikut perasaan mungkin.xpelah,spend time ngan kengkawan pun ok apa.takyah kusut2 pikiran!ahaks,bukan xleh hidup kalo xde laki dalam hidup aku.kan?