Tuesday, July 25, 2006

Duty di waktu cuti

Assalammualaikum,bertemu kembali di blog yang x seberapanya ini.Akhir-akhir ini agak sibuk,maklumlah dalam beberapa hari ini majlis konvokesyen akan bermula.Seperti biasa aku dan office mate yang lain ditugaskan menjaga booth kami.Jadual tugas aku bermula dari hari khamis malam,sabtu malam seterusnya ke ahad pagi.

Buat Encik Fauzi yang telah meng'kensel'kan appointment hari nih, tiada peluang kedua.Marah ni.Hahahahah...xdela gurau jek.Den pun segan sebenarnya tapi setakat jumpa tu xde masalah.Just muka aku nanti tukar2 kaler ah cam sesumpah.Blushing.Dahla memang sedia pink pasal ada jerawat.Hiiii...itu effect biasa kalu aku malu.

Well...cam bosan lak OT sesorang ni.Apa nak wat ye?Baca buku la.Buku Motivasi Wanita Paling Bahagia.Tak abis lagi membacanya.Sekarang aku try la untuk bersabar ngan kerenah2 manusia.Senyum selalu.

"Wanita yang bijaksana mampu mengubah sahara yang gersang menjadi taman yang segar menghijau"

1 comment:

fawz said...

den kanselkan coz siilap budget mase..kuar lambat laaa :p hehe...next time l..ekau blanje den.