Thursday, February 16, 2006

Tak akan melupakanmu

oh terindah,
lagu yg terindah
sengaja aku cipta untukmu yg terindah
semoga dapat meluluhkan segala keraguan
semoga dapat menghancurkan kerasnya batu prasangka
Reff: aku takkan melupakanmu
takkan meninggalkanmu
takkan menduakan cintamu, ku bersumpah
aku tak ingin mengingkar janji
tak ingin menjadi duri
tak ingin menjadi api cinta yg membara
rebahlah kau di pelukku
lepaskan resahmu
bebaskan jiwamu dari prasangka-prasangka burukmu
dari kerasnya batu curiga
Reff: aku takkan melupakanmu
takkan meninggalkanmu
takkan menduakan cintamu, ku bersumpah
senyum lah melati sambutlah mentari
raihlah cintamu hari ini
Reff: aku takkan melupakanmu
takkan meninggalkanmu
takkan menduakan cintamu,
ku bersumpah

1 comment:

haiza said...

Hei dude.... aku org dkat tp jauh.... hehehhehe.... nice blog.... i love it.... aku rase aku bleh abis berejam kat cc nie dok bace ko nyer novel.... at least kalu aku x tau ape nak wat aku tau mane nak gie.... aku x sempat bace ko nyer novel.... mayb bile aku drop by lg aku dpt bace novel2 yg sweet.... u know i'm ur big fans right? b4 i go.... sampai kan salam aku kat member ko yg bg such a brilliant idea nie.... luv, jiran blakg umah ko ah =)