Wednesday, June 28, 2006

SediH..Suspen..FuN!

Dugaankah semua ni?Aku yang terlalu sensitif atau dia yang tak ambil peduli?Namun berkat nasihat dan pandangan kalian,aku rasa bersemangat nak mengharunginya.Terima kasih banyak2.Susah juga kan,bila kita dah terlalu sayangkan seseorang..perasaan akan jadi terlalu mudah terguris..kita akan menjadi terlalu perasa,walhal kadang2 hal yang berlaku tu kecik aje.Sabarlah hati..

Erm..but dalam sedih2 tu ada sesuatu yang happy jugak.Sapa ek semalam yang suspen nak jawab call??Punyalah aku tunggu dia jawab.Dia tak angkat2.Bila aku send msg:"Orang call x nak jawab.Sombong", barulah dia nak angkat.Katanya suspen nak angkat.Hahah..cikgu ni wat lawak lah semalam.First time borak kat phone.Selama ni asyik menaip je kan?At last dapat gak dengar suara..live..heheh..selama ni dengar voice sms jek.Cam gabra je suara cikgu semalam.Hahhahhah!! Jangan lupa tau lagu demi waktu ek.Anyway,suara cam comei jek.hahhaha..muka cikgu dah merah..ahahah!!!

1 comment:

fawz said...

senyum sokmo deh.. jgn duk murung2 ajo.. tok elok untuk kesihate..