Sunday, November 04, 2007

Goldheart

I got this gift last week from...ermmm...what should I address him eh?Hahahah!!Ops,don't misunderstood guys,this is not cincin tunang ke apa,cuma hadiah daripada seseorang dan ini merupakan penghargaan aku padanya. Seumur hidup ni la pertama kali org hadiahkan cincin. Diri sendiri pun tak tergerak nak beli. Aku bukan jenis yang suka sangat pakai jewellery ni. Sempat jugalah aku main tarik-tarik baju depan kedai cincin tu, tak nak bagi dia belikan untuk aku. Mahal tu, paling koman mesti seratus lebey punya. Tapi dia nak jugak bagi,kononnya dah niat. Nak tak nak,dengan perasaan malu aku ikut jugak. Rasa nak menyorok je bawah meja. Nak angkat muka pun aku segan. Dengan jurujual dia pun aku tak sanggup nak tengok.Yang aku tau aku main sarung je cincin yang diorang suggest untuk aku. Dalam hati rasa geram juga dengan dia ni,suka-suka hati jek. Tapi bila dah tersarung kat jari, macam cantik pulak.Hahaha,tak malunya aku nih.Bukan apa, bagi aku cincin ni sesuatu yang simbolik dan people don't simply give this kind of jewel to anyone unless with one intention...i think u guyz out there understand what I mean by this.Afraid?Worried?Happy?Excited?Wonderful?Donno how to describe my feeling right now.

4 comments:

Nana CS said...

x nak ke?


bg akak!!

hehe..

Nashrin said...

uiks!
xleh!hahah!!

mirumi said...

Mirumi tumpang gembira.. uhuhuhu..

Nashrin said...

hhehe...insya allah...takut nak berharap pape pun.just leave it.