Tuesday, November 06, 2007

Bengang

Spoil…
Itulah yanh boleh aku gambarkan keadaannya untuk hari ini. Penat nak melayan kerenah pelajar yang tak tahu nak bersabar. Yang diorang tahu komplen…komplen…pantang terlewat sikit mulalah nak menuduh yang bukan-bukan. Please la…jangan nak fikir tentang diri sendiri saja. Tolong fikir tentang kepentingan orang lain. Setiap orang ada kesulitannya masing-masing. Bawak-bawaklah bersabar. Jangan sebab u all bayar lebih, kitorang ni cam kuli u all boleh buat sesuka hati.

Kalau lagi lamalah aku dok kat depan ni,x taula apa nak jadi lagi lepas ni. Makin hari kesabaran makin terhakis. Mujurlah ada yang faham kalau tak boleh jadi gila. Mujur jugak ada YM boleh gak bercerita.

3 comments:

mirumi said...

Sabar Nash.. Mirumi yang tak berdepan nan student secara langsung pun siap termimpi student student Arab tu. Diorang siap pukul punggung Mirumi dengan buku lagi lam mimpi tu nak tumpang kereta, tapi Mirumi tak kasik. Pastu ada yang selamba gi duduk terus. Itu mimpi paling pening setakat ini, bukan happening tapi pening hahaha..

Nashrin said...

ya allah,dasat seh!hahahha..sabar jugak,tp kdg2 tu terlepas xhengat.maybe bukan dengan marah,cuma nada suara tu dah x mesra alam.tegas semacam.muka pun serius je cam singa lapar.

Nana CS said...

sian awak...