Monday, November 23, 2009

Argh!

Adoi, badan aku ni dah 'sezen' la. Sakit sana sini. Agaknya sebab terlalu lama duduk depan komputer. Habis kerja aku memanglah kena pakai pc, bukan pakai kaki. Eh, apa aku cakap ni?Merepek pulak.Hahah.

ISO dah habis. Lega sikitlah otak aku. Tapi tak bermakna kerja-kerja lain tu dah selesai. Argh,letihlah bila mengenangkan kerja yang tak pernah surut ni. Nak ajak member-member keluar happy hour pun tak tau bila. Adik aku dah ajak shopping dah. Bagus, memang aku pun teringin cuma tunggu masa je.Sesekali memanjakan diri. Asyik terperuk kat opis je, tak gitu?

Ya Allah, jauhkan aku dari kesedihan yang menggugurkan rasa keredhaan aku pada-Mu. Amin...

2 comments:

Humyrah said...

wah, layout blog yang baru ...

nashrin said...

haha.saja